Bianco Carrara C gezoet 30x30x1,5

– Kwaliteit: 1ste keus- Afmeting: 30x30x1,5- Natuursteen soort: Marmer- Kleur: Wit Prachtig, stijlvol en exclusief marmer. Het gladde en gezoete oppervlakte van de Bianco Carrera is sinds jaar en dag geliefd en onverminderd populair.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Badkamertegels
Merk Tegel: Michel Oprey & Beisterveld
Kleur Tegel: Wit
Soort tegel: Tegel toepassingen – Badkamertegels – Natuursteen badkamertegels

Marmer is een metamorf kalkhoudend gesteente met een grofkristallijne structuur. Door extreme veranderingen in temperatuur en druk (b.v. door gebergtevorming) wordt kalksteen omgevormd tot marmer. De temperaturen en drukken die nodig zijn om kalksteen om te vormen in marmer zijn dermate hoog aanwezige fossielen vernietigd worden. Marmer wordt in groeves als blokken gewonnen, van deze marmerblokken worden platen gezaagd en van de platen worden tegels gezaagd. Kenmerkend voor marmer zijn de prachtige kleuren, structuren en levendige aders welke dwars door het oppervlak heen lopen. Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Bianco Carrera 30x30x1,5 zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. De hoger gelegen delen van de steen worden geslepen en de diepere gedeeltes blijven wat ruwer daarna wordt het geheel verouderd in de trommelmachine. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Bianco Carrara C gezoet 30x30x1,5

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie