By Goof mozaiek hexagon light blue 3,5×3,5cm

Ontdek de tijdloze elegantie van onze Mozaiek Tegels Hexagon Light Blue 3,5×3,5cm van het merk By Goof. De tegels hebben een dikte van 5mm en zijn gelijmd op matjes van 30×30 cm. De mozaiek tegels kunnen zowel gebruikt worden als vloertegels en wandtegels. De prachtige kleurrijke uitstraling van de By Goof hexagon geeft uw badkamer, keuken of toilet een extra luxueuze touch. Geniet van de duurzame kwaliteit en laat uw ruimtes stralen met de verfijnde schoonheid van deze mozaiek tegels. Een doos zitten 10 stuks matjes van 30×30 cm met een oppervlakte van 0,87 m2.
Ook verkrijgbaar in:
– Marine Blauw
– Roze
– Wit
– Donker grijs
– Licht grijs
– Groen
– Marmer look

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel:
Merk Tegel:
Kleur Tegel:
Soort tegel: Muur- en plafondtegels

By Goof mozaiek hexagon light blue 3,5×3,5cm

Bij WDTegels slaag je altijd. Wij leveren topkwaliteit voor outlet prijzen. WDTegels is al jaren een van de beste online sanitairwinkels van Nederland. Een groot pluspunt is dat wij professionele adviseurs in huis hebben, die je van een advies op maat kunnen voorzien als het gaat om sanitair en tegels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de producten die je kiest bij je thuis te komen installeren. Neem voor vragen over installatie door WDTegels contact op met onze binnendienst.

WDTegels maakt voortdurend prijsafspraken met leveranciers. Hierdoor profiteer je van de goedkoopste prijzen voor sanitair in Nederland. Het sanitair wordt aangeboden tegen outlet prijzen, met vaak hoge kortingen. Goedkoper wordt het niet! WDTegels houdt van korte lijnen en direct contact.

Bekijk hier alle tegels van WDTegels.com of alle VloertegelsWandtegels

Bron: WDTegels.com

Deel dit bericht:

Plaats een reactie