Cemento Decor Bursa Blue 45×45

Portugese look tegels Cemento Decor Bursa Blue 45×45 (Doosinhoud 1.62m2)
De tegels van Barney Stones & Tiles zijn een uitstekende keuze. Deze tegels hebben een vintage look in de kleur Bursa Blue. De tegel heeft een dikte van 8mm en is geschikt voor zowel de vloer als de wand. Het is een keramisch product en wordt geproduceerd in Turkije. In een pak zitten 8 tegels, goed voor een oppervlak van 1,62 M2. De door u geselecteerde Portugese tegels Cemento Decor Bursa Blue 45×45 bestelt u eenvoudig en voordelig online bij WDTegels.com.

Antislipwaarde: R10.
Slijtklasse: 4
Levertijd: 1-3 werkdagen.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel:
Merk Tegel: Barney & Stones
Kleur Tegel: Meerkleurig
Soort tegel: Muur- en plafondtegels

Cemento Decor Bursa Blue 45×45

Bij WDTegels slaag je altijd. Wij leveren topkwaliteit voor outlet prijzen. WDTegels is al jaren een van de beste online sanitairwinkels van Nederland. Een groot pluspunt is dat wij professionele adviseurs in huis hebben, die je van een advies op maat kunnen voorzien als het gaat om sanitair en tegels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de producten die je kiest bij je thuis te komen installeren. Neem voor vragen over installatie door WDTegels contact op met onze binnendienst.

WDTegels maakt voortdurend prijsafspraken met leveranciers. Hierdoor profiteer je van de goedkoopste prijzen voor sanitair in Nederland. Het sanitair wordt aangeboden tegen outlet prijzen, met vaak hoge kortingen. Goedkoper wordt het niet! WDTegels houdt van korte lijnen en direct contact.

Bekijk hier alle tegels van WDTegels.com of alle VloertegelsWandtegels

Bron: WDTegels.com

Deel dit bericht:

Plaats een reactie