Classic travertin Apulia ivory anticato romaans verband 3cm

– Kwaliteit: 1ste keus- Afmeting: Romaans verband 3cm- Materiaal: Travertin- Kleur: Beige Prachtig Classic Travertin romaans verband met een rustieke en authentieke uitstraling. Het Travertin staat bekend om haar gezoete oppervlak, verouderde kanten en natuurlijke uitstraling.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Tegelarena
Merk Tegel:
Kleur Tegel: Beige
Soort tegel: Root Catalog – Tegelarena – Natuursteen terrastegels – Marmer

Travertin is een kalhoudend, sedimentair gesteente. De typische gaatjes ontstaan door het wegrotten van plantenresten die door het sediment opgesloten raken. Dit ongestopte travertin heeft een gezoet oppervlak en verouderde kanten door middel van trommelen.

Na oplevering goed reinigen met een geschikte 0.72m² = 2x 20×20 – 1x 20×40 – 2x 40×40 – 1x40x60
Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Classic travertin Apulia ivory anticato romaans verband 3cm zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Classic travertin Apulia ivory anticato romaans verband 3cm

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie