Hexagon Timeless Marine mat 15×17 vloertegel / wandtegel

Hexagon Timeless Marine mat 15×17 vloertegel / wandtegel.
Deze Hexagon Timeless Marine mat 15×7 tegel heeft een matte afwerking. De tegel heeft een dikte van 9mm en  is geschikt voor zowel de vloer als de wand. Het is een keramisch product en word geproduceerd in Spanje. In een pak zit een oppervlakte van 0,58 m2.
 

Sortering: 1e keus.
Levertijd: 1-3 werkdagen.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel:
Merk Tegel: Cifre Ceramica
Kleur Tegel: Blauw
Soort tegel: Muur- en plafondtegels

Hexagon Timeless Marine mat 15×17 vloertegel / wandtegel

Bij WDTegels slaag je altijd. Wij leveren topkwaliteit voor outlet prijzen. WDTegels is al jaren een van de beste online sanitairwinkels van Nederland. Een groot pluspunt is dat wij professionele adviseurs in huis hebben, die je van een advies op maat kunnen voorzien als het gaat om sanitair en tegels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de producten die je kiest bij je thuis te komen installeren. Neem voor vragen over installatie door WDTegels contact op met onze binnendienst.

WDTegels maakt voortdurend prijsafspraken met leveranciers. Hierdoor profiteer je van de goedkoopste prijzen voor sanitair in Nederland. Het sanitair wordt aangeboden tegen outlet prijzen, met vaak hoge kortingen. Goedkoper wordt het niet! WDTegels houdt van korte lijnen en direct contact.

Bekijk hier alle tegels van WDTegels.com of alle VloertegelsWandtegels

Bron: WDTegels.com

Deel dit bericht:

Plaats een reactie