HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger- 1L

Geschikt voor:Geglazuurde (keramische) tegels Niet geglazuurde (keramische) tegels Cotto- en klinkeroppervlakken. HMK R159 is een zeer effectief reinigingsmiddel. Verwijdert onder andere cementsluier, kalkaanslag, vuil, urinesteen en zeepresten.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Onderhoud en reinigen
Merk Tegel: Moeller Stone Care
Kleur Tegel:
Soort tegel: Tegeltoebehoren – Onderhoud en reinigen

HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger is een speciaal reinigingsmiddel. Voor sanitaire en natte ruimtes is HMK R159 het aangewezen product om kalkaanslag, vuil, urinesteen en lichte vervuiling van zeepresten te verwijderen. Ook zeer effectief voor het verwijderen van cementsluiers. Toepasbaar op geglazuurde en niet geglazuurde (keramische) tegels, cotto- en baksteentegels. Vuile tegelvoegen worden weer schoon.
Onze onderhoudsproducten zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde natuursteen onderhoud HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger- 1L is van het merk Moeller Stone Care. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger- 1L

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie