Keramisch parket Atelier Taupe 23×120

– Kwaliteit: 1ste keus- Afmeting: 23x120cm- Materiaal: Keramiek- Kleur: Taupe/grijs Prachtig tegels Spaans fabriekaat. De Atelier serie staat bekend om haar zeer goed nagebootste houtstructuur en topkwaliteit.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Badkamertegels
Merk Tegel:
Kleur Tegel: Beige
Soort tegel: Tegel toepassingen – Badkamertegels – Houtlook badkamertegels

Dit keramisch parket Atelier Taupe 23×120 heeft een matte afwerking. De tegel heeft een dikte van 10,5 mm en is ook geschikt voor de wand. Het is een keramisch product met een houtlook, afkomstig uit Spanje. De tegel is vorstbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Als u dat wenst kunt u vooraf ook een sample aanvragen. In een pak zitten 4 tegels, goed voor een pakket grootte van 1,10 m2. De tegel heeft slijtklasse 3. Het door u geselecteerde keramische parket Atelier Taupe 23×120 bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.

Keramisch parket Atelier Taupe 23×120

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie