Mozaiek Paris Picket Groen Grijs 4,8×19,5

Kwaliteit: 1ste keus Afmeting: 4,8×19,5cm op een matje van 25,8×31,3cm Materiaal: Keramiek Kleur: Groen/Grijs

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Badkamertegels
Merk Tegel: The Mosaic Factory
Kleur Tegel: Groen
Soort tegel: Tegel toepassingen – Badkamertegels – Alle badkamertegels

Deze mozaiektegels Paris Picket Groen Grijs 4,8×19,5 hebben een glanzen afwerking. Het is een keramisch product, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te houden is. De tegels hebben los een afmeting van 4,8×19,5 en vormen met 10 stuks een matje van 25,8×31,3 cm. In een pak zitten 10 matjes, met een totale pakket grootte van 0,81 m2. De door u geselecteerde mozaiektegels Paris Picket Groen Grijs 4,8×19,5 bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.

Mozaiek Paris Picket Groen Grijs 4,8×19,5

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie