Mozaiek Riverstones grey

– Kwaliteit: 1ste keus
Afmeting: Marmer van diverse afmetingen op matjes van 30x30cm
Materiaal: Natuursteen
Kleur: GrijsPrachtige mozaiek riverstones. Onze riverstones mozaiek matjes zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Tegelarena
Merk Tegel: Kerabo
Kleur Tegel: Grijs
Soort tegel: Root Catalog – Tegelarena – Mozaiek tegels – Marmer mozaiek

Door de interlock kunt u de mozaiekmatjes in elkaar schuiven en krijgt u hierdoor een prachtig beeld op elk oppervlak.Onze mozaiek tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde mozaiek Riverstones Grey marmer getrommeld mixed maten zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen.

Mozaiek Riverstones grey

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie