Oud Hollandse witjes Ivoor 13×13

Kwaliteit: 1ste keus Afmeting: 13x13cm Materiaal: Keramiek Kleur: Ivoor/Creme Kans op krakelvorming

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Black Friday Deals – Jabostone tegels
Merk Tegel: By Goof
Kleur Tegel: Creme
Soort tegel: Actiepagina’s – Black Friday Deals – Jabostone tegels

Deze stijlvolle handgevormde Oud Hollandse witjes Ivoor 13×13, ook wel Friese witjes genoemd, zijn tijdloos en immens populair in Nederland. Deze Oud Hollandse witjes Ivoor 13×13 hebben een glanzende afwerking. De tegeltjes hebben een dikte van 10mm en zijn geschikt voor aan de wand. Het is een keramisch product met een vintage look. In een pak zitten 30 tegeltjes, met een totale pakket grootte van 0,50 m2. De door u geselecteerde Oud Hollandse witjes Ivoor 13×13 bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.

Oud Hollandse witjes Ivoor 13×13

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie