Peacock Chakor 40×40 rett

– Kwaliteit: 1ste keus- Afmeting: 40x40x1,2 rett- Natuursteen soort: Leisteen- Kleur: Grijs/ bruin / bont Prachtige en gunstig geprijsde leisteen uit India. De zijkanten van van het product zijn gezaagd en daardoor zeer recht en strak.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Bijkeuken tegels
Merk Tegel: Michel Oprey & Beisterveld
Kleur Tegel: Meerkleurig
Soort tegel: Tegel toepassingen – Bijkeuken tegels – Natuursteen bijkeuken tegels

Leisteen is een sedimentgesteente, ontstaan door afzetting in zee van door rivieren aangevoerd puin en slib. Dit puin en slip is afkomstig uit verwering van afgebroken gebergten. Leisteen wordt door splijting gewonnen en beschikt daardoor over een natuurlijk splijtvlak, varierend van vlak tot grover. Leisteen tegels staan daardoor bekend de hoge slijtvastigheid en een stroever oppervlak dan andere natuursteen soorten. Nieuw gelegde leisteen vloeren in de specie of mortel minimaal 6 tot 8 weken natuurlijk laten drogen (geen vloerverwarming). Nieuw gelegde leisteen vloeren die in de lijm worden gelegd minimaal 3 tot 4 weken natuurlijk drogen (geen vloerverwarming). Vloer reinigen met schoon lauw water. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderen met de Onze natuursteen tegels zijn van top kwaliteit. De door u geselecteerde Peacock Chakor 40×40 rett zijn 1ste keus tegels, dit houdt in dat we enkel de beste kwaliteit producten verkopen. Om de vloer compleet te maken kunt u bij ons ook bijpassende plinten verkrijgen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Peacock Chakor 40×40 rett

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie