Sopro Afdicht-Set – ADS 630

Complete afdicht-set met alle benodigde, op elkaar afgestemde producten voor het vervaardiging van waterdichte systemen onder tegels en platen. Speciaal voor douche en bad.De Sopro Afdicht-Set – ADS 630 bestaat uit:- 3 kg rolbare dichting Sopro FDF 3kg- 2x 12 meter Sopro FlexAfdichtband (kimband) 125 mm breed- 1 snijmesje voor kimband- 1 universele kwast

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Tegelverwerking
Merk Tegel: Sopro
Kleur Tegel: Meerkleurig
Soort tegel: Tegeltoebehoren – Tegelverwerking – Kimband

Complete afdicht-set met alle benodigde, op elkaar afgestemde producten voor het vervaardiging van waterdichte systemen onder tegels en platen. Speciaal voor douche en bad.- Kant en klare producten
Economische systeemoplossing
Eenvoudige verwerking
Afgestemde systeemcomponenten
Inclusief toepassingstips
DGNB: Hoogste kwaliteitsniveau 4De ondergrond moet vast, stofvrij en droog alsook vrij van losse delen en hechtingsverminderende stoffen zijn. Bij sterk zuigende ondergronden moet met Sopro Voorstrijk GD 749 voorbehandeld worden.Oneffenheden kunnen voor de uiteindelijk uitharding van het materiaal licht met een natte spons of door napleisteren weggewerkt worden. Na de droging kunnen oneffenheden op het oppervlak door middel van naslijpen of napleisteren uitgevlakt worden. Voor verder voerende werkzaamheden moeten de gepleisterde oppervlakken doorgedroogd zijn. Het voorstrijken van een gepleisterde laag is meestal niet noodzakelijk. Bij nageslepen of bij sterk in verschillende laagdikten gepleisterde oppervlakken kan het soms toch nodig zijn, het gehele oppervlak voor te strijken, om een ongelijkmatig opdrogen van bijv. behang of verf te voorkomen.

Sopro Afdicht-Set – ADS 630

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie