Tekst tegeltje vakantie

Ben jij op vakantie geweest en heb je daar leuke herinneringen aan? Dan is het nog leuker om vakantie spreuken op een tegeltje te laten drukken! Zo kun je op een bijzondere manier terugdenken aan de vakantie. Klik op ‘bestel tegeltje’ om alle mogelijkheden te bekijken voor het maken van dit tegeltje. Let op: Vergeet de ‘Jouw eigen tekst hier’ template-tekst niet aan te passen naar je eigen tekst of te verwijderen. Als deze zichtbaar blijft in je ontwerp, zal deze ook worden afgedrukt.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel:
Merk Tegel: Tegeltje.nl
Kleur Tegel:
Soort tegel: Tekst tegeltjes

Tekst tegeltje vakantie

Tegeltje maken en bestellen. Wil jij jouw eigen tegeltje maken? Op Tegeltje.nl kun je zelf tegeltjes maken met verschillende ontwerpen, foto’s en teksten. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand. Je kunt de tegeltjes helemaal in thema ontwerpen, waardoor ze ook leuk zijn voor verjaardagen, bruiloften, feesten of andere speciale gelegenheden. Deze tegeltjes kunnen per stuk gekocht en ontworpen worden. Alle tegeltjes op Tegeltje.nl zijn gemaakt van echt keramiek en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Jouw tekst of foto tegel bestelling worden hier in full colour op gedrukt. Dit geeft het beste resultaat.

Tegeltje bedrukken met tekst. Heb jij een leuke spreuk of tekst? Dan kun je die op een delfts blauw tegeltje laten drukken. Je kunt dit helemaal naar je eigen zin maken. De achtergrond van de tekst tegeltjes, kleuren en het lettertype kun je zelf uitkiezen. Op die manier is elk tegeltje gepersonaliseerd en uniek. Nog persoonlijker maken? Voeg dan ook nog een foto toe. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Je kunt het tegeltje helemaal zelf ontwerpen en daarna bestellen. Hierdoor is het een leuk, persoonlijk cadeau.

Tegeltje bedrukken met foto. Wil jij een tegeltje laten bedrukken met een eigen foto? Dan kun je de leukste ontwerpen maken bij Tegeltje.nl. Je maakt de meest fantastische tegeltjes met vormpjes, kleuren en tekst. Jouw foto wordt in full colour gedrukt op het keramieke tegeltje. Hierdoor komt de foto in goede kwaliteit op jouw tegel te staan. Voeg hier kleur of tekst aan toe om het af te maken. Een tegeltje met foto erop kan een onwijs leuk cadeau zijn! Bijvoorbeeld voor bij een bruiloft, babyshower, geboorte, verjaardag of jubileum. Wat de bijzondere gelegenheid ook is, er is altijd een bijpassend tegeltje voor te maken.

Tegeltjeswijsheid en tegelspreuken. Er zijn heel veel verschillende tegeltjeswijsheden -en spreuken. Al deze spreuken kun je op een tegeltje laten drukken: grappige spreuken, lieve spreuken, wijsheden of levensmotto’s. Wil je iemand onwijs laten lachen? Of wil je iemand juist diep raken? Het kan allemaal met de juiste spreuk op een tegeltje. Geef je tegeltje met spreuk cadeau? Dan zal diegene altijd aan jou denken bij het zien van deze tegel. Voor wat inspiratie kun je de tegeltjeswijsheden of spreuken tegeltjes lezen. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Bekijk hier alle tegels van Tegeltje en van Tegeltjes

Bron: Tegeltje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie