Vloertegel Betonlook Grafton Antraciet 80×80 rett

Kwaliteit: 1ste keus Afmeting: 80x80cm Materiaal: Keramiek Kleur: Antraciet

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Badkamertegels
Merk Tegel: Baldocer Ceramica
Kleur Tegel: Antraciet
Soort tegel: Tegel toepassingen – Badkamertegels – Betonlook badkamertegels

De Vloertegel Betonlook Grafton Antraciet 80×80 rett heeft een matte afwerking. De tegel heeft een dikte van 10mm en is ook geschikt voor aan de wand. Het is een keramisch product. De tegel is geschikt voor vloerverwarming en is ook vorstbestendig. In een pak zitten 2 tegels, met een totale pakket grootte van 1,28m2 en een gewicht van 21,09 kg per m2. De door u geselecteerde keramische Vloertegel Betonlook Grafton Antraciet 80×80 rett bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.

Vloertegel Betonlook Grafton Antraciet 80×80 rett

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie