Vloertegel marmerlook Golden Age Beige 60×60 rett

– Kwaliteit: 1ste keus
Afmeting: 60x60cm
Materiaal: Keramiek
Kleur: Beige
3D Shaped TechnologyDe structuren en groeven laten de tegel tot leven komen.

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Badkamertegels
Merk Tegel: Edimaxastor Ceramiche
Kleur Tegel: Beige
Soort tegel: Tegel toepassingen – Badkamertegels – Alle badkamertegels

De Vloertegel marmerlook Golden Age Beige 60×60 rett heeft een matte afwerking. De tegel heeft een dikte van 10 mm en is ook geschikt voor aan de wand. Het is een keramisch product, met een marmerlook. In een pak zitten 4 tegels, met een totale pakket grootte van 1,44m2. Ook is het mogelijk om hiervoor een sample aan te vragen. De door u geselecteerde Vloertegel marmerlook Golden Age Beige 60×60 rett, bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tegelmegashop.

Vloertegel marmerlook Golden Age Beige 60×60 rett

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie