Voegmortel Colmef Flexibel Beige Nr. 03 3kg

Geschikt voor keramiek, natuursteen en glasmozaïek Geschikt voor binnen en buiten Waterafstotend en anti schimmel Hoge slijtvastheid Voor voegbreedtes van 1 tot 6 mm Droogtijd 24 uur

(Update Oktober 2023)
Soort Tegel: Tegelarena
Merk Tegel: Colmef
Kleur Tegel: Beige
Soort tegel: Root Catalog – Tegelarena – Toebehoren – Voegmortel

De voegmortel Colmef Flexibel Beige Nr. 03 3kg is geschikt voor keramische en natuursteen tegels, maar ook glasmozaiek. Deze voegmortel is in vele kleuren verkrijgbaar. Met de voegmortel van Colmef heeft u een onderhoudsvriendelijke voegmortel die water en vuilwerend is. Daarnaast is deze voor binnen en buiten te gebruiken. Tevens heeft deze een verhoogde bescherming tegel schimmelvorming wat deze voegmortel ook ideaal maakt voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers.

Voegmortel Colmef Flexibel Beige Nr. 03 3kg

Groots in Tegels & Sanitair. A-merk tegels kopen voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Bij Tegelmegashop bent u aan het juist adres voor het kopen van tegels. Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u bij Tegelmegashop, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige showrooms. Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wat denkt u van vrolijke metrotegels, of prachtig bewerkte Portugese tegels? En weer helemaal hip; Oud Hollandse tegels – Friese witjes en zeskantige hexagon tegels!

Bij Tegelmegashop vindt u altijd wel een passende tegel! Het is de missie van Tegelmegashop om iedereen een passende tegel te bieden. Jaarlijks bezoeken we diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten en zo ons tegelassortiment nog verder te verrijken. We beschikken over deskundig personeel dat graag mee denkt en het als een uitdaging ziet om de badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook te realiseren. Ongeacht of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, wij bieden passende tegel inspiratie met een schitterend tegel legpatroon.

Bekijk hier alle tegels van TegelMegaShop of alle VloertegelsWandtegels

Bron: TegelMegaShop

Deel dit bericht:

Plaats een reactie